Wie ben ik?

Hallo, ik ben Renate de Wilde geboren in 1974 te Vaassen.

Sinds een jaar of 10 ben ik bezig mezelf te ontwikkelen als kunstenaar. Ik volg 1x in de week groepslessen bij een gerenommeerd schilderes. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring op gedaan en krijg ik het schilderen goed onder de knie. Als ik aan het schilderen ben vergeet ik een beetje de wereld om me heen en focus ik me helemaal op het schilderij, dan kom ik echt helemaal in mijn creatieve zone. Meer hierover vertel ik onder het kopje “hoe ga ik te werk.”

Ik ben enorm trots en enthousiast dat ik een eigen website heb. Ik vertel op deze website hoe ik te werk ga met verschillende processen van het schilderen,  je kunt zien met welk nieuw werk ik bezig ben en alle Schilderijen op een rij waar je alle informatie kunt vinden over de schilderijen zoals bv hoe groot ze zijn en hoeveel ze kosten. Als  je oog valt op 1 van mijn schilderijen kun je contact met mij opnemen, maar ook wanneer je een schilderij te groot/ klein vindt of je zou het graag in een andere kleur willen dan kunnen we de mogelijkheden samen bespreken.

Ik kan ook samen in overleg met jou een bijzonder en uniek schilderij maken. Meer informatie hierover kun je vinden onder het kopje “Hoe ga ik te werk.” Ik zou het heel leuk vinden om deze uitdaging samen met jou aan te gaan.