Wie ben ik?

Hoi,

Wat ontzettend leuk dat jij mijn site bezoekt en dat je interesse hebt in mijn werk.

Sinds een jaar of 12 ben ik nu bezig met schilderen, mezelf ontwikkelen en nieuwe dingen/ technieken uit proberen. Schilderen in welke vorm dan ook is een soort meditatie voor mij. Ik ga altijd helemaal op in het werk wat ik aan het maken ben waardoor ik de tijd helemaal vergeet.

Je kunt op deze website van alles vinden wat ik in de loop van de jaren allemaal gemaakt heb. Kijk bv onder de kopjes “Schilderijen” en “Overige creaties”. Mocht je er wat leuks tussen vinden kun je altijd contact met mij opnemen.

Ik kan ook samen met jou een schilderij maken. We gaan dan samen bekijken wat je wensen zijn zoals bv de kleuren uitkiezen, welke achtergrond of wil je misschien gebruik maken van verschillende materialen enz. Super leuk toch om zelf je eigen creatie samen met mij te maken! Laat me weten als je interesse hebt.