Nieuwste werk

Wanneer ik bezig ben met ‘nieuw’ werk zal ik jou onder dit kopje op de hoogte houden van het gehele creatieve schilder proces. Ik maak altijd foto’s van begin tot het einde en deze zal ik ook delen. Ik neem jullie  mee in het proces “hoe een schilderij tot stand komt” en wat er allemaal bij komt kijken.

Mocht je tijdens dit proces al interesse hebben in het schilderij en hier meer over willen weten zoals bv kleuren die ik ga gebruiken of kosten voor dit schilderij dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Gekleurde cellen

17-10-2019:

Ik ben bezig met een nieuwe uitdaging. Ik had een mooi bloemetje gekregen van mijn familie waar 2 hele mooie bladeren in zaten. Deze heb ik op het doek geplakt en nu is het groen geschilderd.

Het proces is begonnen om verder na te denken wat ik ermee ga doen. Ik zit te denken om op de bladeren kikkers te schilderen bv. en dan nog een mooie lelie erbij. We gaan zien wat het gaat worden.

Laatste blogs

  • Gekleurde cellen1 mei 2019 - 12:35 pm

    Op 30 april heb ik dit werk gemaakt. Het is een nieuwe rage en het heet “Acryl Gieten.” Ik ben er ondertussen ook aan verslaafd geraakt. Er zijn zoveel mogelijkheden om een heel mooi schilderij te maken met ontzettend veel kleuren erin verwerkt.

  • Hypnose16 juni 2018 - 12:13 pm

    Hypnose: zo heet mijn nieuwste werk …
    Het idee wat in mijn hoofd zit is dat ik verschillende kleinere schilderdoekjes op een houten plaat wil gaan plakken.