Nieuwste werk

Wanneer ik bezig ben met ‘nieuw’ werk zal ik jou onder dit kopje op de hoogte houden van het gehele creatieve schilder proces. Ik maak altijd foto’s van begin tot het einde en deze zal ik ook delen. Ik neem jullie  mee in het proces “hoe een schilderij tot stand komt” en wat er allemaal bij komt kijken.

Mocht je tijdens dit proces al interesse hebben in het schilderij en hier meer over willen weten zoals bv kleuren die ik ga gebruiken of kosten voor dit schilderij dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Gekleurde cellen

Op 30 april heb ik dit werk gemaakt. Het is een nieuwe rage en het heet “Acryl Gieten.” Ik ben er ondertussen ook aan verslaafd geraakt. Er zijn zoveel mogelijkheden en variaties te bedenken en te zien op internet om een heel mooi schilderij te maken met ontzettend veel kleuren erin verwerkt.

Ik heb ook veel gekeken naar verschillende filmpjes op internet en ben toen ook gaan proberen of ik het kon. Het kost veel tijd, energie, geduld en geld om het voor elkaar te krijgen want het lukt zeker niet zomaar de eerste keren. Het ligt namelijk heel nauw hoe vloeibaar je je verf gemaakt hebt anders lukt het niet. In mijn blog kun je zien wat je allemaal nodig hebt om zo’n schilderij te maken.

Deze schilderijen zijn ook “one of a kind” omdat je dit nooit meer na kunt produceren. Ook al heb je dezelfde hoeveelheid verf op dezelfde manier in 2 bekertjes gedaan komen ze vaak toch nog andere kleuren op het doek. Het is heel bijzonder om dit proces te zien.

Mocht je mijn schilderij mooi vinden dan hoor ik dat graag van je. Stuur bv een berichtje via contact of kijk onder kopje “schilderijen” waar je nog meer informatie kunt vinden over dit schilderij.

Laatste blogs

  • Gekleurde cellen1 mei 2019 - 12:35 pm

    Op 30 april heb ik dit werk gemaakt. Het is een nieuwe rage en het heet “Acryl Gieten.” Ik ben er ondertussen ook aan verslaafd geraakt. Er zijn zoveel mogelijkheden om een heel mooi schilderij te maken met ontzettend veel kleuren erin verwerkt.

  • Hypnose16 juni 2018 - 12:13 pm

    Hypnose: zo heet mijn nieuwste werk …
    Het idee wat in mijn hoofd zit is dat ik verschillende kleinere schilderdoekjes op een houten plaat wil gaan plakken.