Nieuwste werk

Wanneer ik bezig ben met ‘nieuw’ werk zal ik jou onder dit kopje op de hoogte houden van het gehele creatieve schilder proces. Ik maak altijd foto’s van begin tot het einde en deze zal ik ook delen. Ik neem jullie  mee in het proces “hoe een schilderij tot stand komt” en wat er allemaal bij komt kijken.

Mocht je tijdens dit proces al interesse hebben in het schilderij en hier meer over willen weten zoals bv kleuren die ik ga gebruiken of kosten voor dit schilderij dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

vogeltjes

17-10-2019:

Ik ben bezig geweest met een nieuwe uitdaging. Op een heel groot doek 1m x 1m heb ik voor een expositie een schilderij gemaakt. Deze leuke kleine vogeltjes heb ik vanaf een voorbeeld geschilderd.

De ogen heb ik dik aangezet met ‘gel-medium’ waardoor ze er echt uit poppen op het doek. Jammer dat je dat niet op de foto goed kunt zien.

Laatste blogs

  • Gekleurde cellen1 mei 2019 - 12:35 pm

    Op 30 april heb ik dit werk gemaakt. Het is een nieuwe rage en het heet “Acryl Gieten.” Ik ben er ondertussen ook aan verslaafd geraakt. Er zijn zoveel mogelijkheden om een heel mooi schilderij te maken met ontzettend veel kleuren erin verwerkt.

  • Hypnose16 juni 2018 - 12:13 pm

    Hypnose: zo heet mijn nieuwste werk …
    Het idee wat in mijn hoofd zit is dat ik verschillende kleinere schilderdoekjes op een houten plaat wil gaan plakken.